Az első nyomásból már csak 26 PÉLDÁNY elérhető

Szerezz meg belőle egyet!

Hogyan készítsd, vagy készíttesd el

álmaid bútorát?

avagy

A Bútorkészítés féltve őrzött titkai

A könyv, ami megtanít a bútorkészítés alapjaira és megmutatja
mire figyelj, ha bútort szeretnél otthonra terveztetni. 

  • Egy átlagos alap felszereltségű konyhabútor ára 350.000Ft-tól indul. Ha profi szakembert bízol meg a bútorkészítéssel, akkor a könyv segítségével ki fogod tudni választani azt a mesterembert, aki a számodra legkedvezőbb áron készíti el azt a bútort, amit megálmodtál. Így elkerülöd, hogy menet közben változtassa meg az árat, ami egy nagyobb munka esetén akár több tízezer forint is lehet.
  • A könyv segítségével elképzeléseidnek megfelelően meg tudod tervezni a bútort, hogy mire a szakember megérkezik, már a konkrét tervet tudod vázolni neki és nem az ő elképzeléseinek megfelelő bútort fog készíteni. Így 10 év múlva sem fogsz azon bánkódni, hogy “bárcsak másképp csináltattam volna”
  • Elkerülöd, hogy menet közben változtassa meg az árat a kivitelező, így már a jóval kedvezőbb ár is többszörösen visszahozza ennek a könyvnek az árát
  • Ez a könyv egy méz sűrűségű esszencia, ami védőpáncélként óv meg a csalódásoktól

Kérem a könyvet!

Olvass bele

Nézd át a tartalomjegyzéket, hogy milyen sok hasznos témát ölel fel

Mit mondanak mások a könyvről?

Bodnár György Magyarország legnagyobb építkezők és felújítók közösségének, Az építő közösségnek alapítója (www.epitemahazam.hu), a Wienerberger Téglaipari Zrt. egykori elnökségi tagja és kereskedelmi igazgatója, a Nikecell Kft. egykori ügyvezető igazgatója ajánlásával.

Mit gondol Biros Levente a könyvről?

Biros Levente egy prémium olasz konyhastúdió tulajdonosa, amit 1997-től üzemeltet nagy sikerrel.

“Felnézek azokra az emberekre, akik önzetlenül segíteni akarnak nekünk abban, hogy ne kövessünk el pénz és időpocsékoló hibákat. Olyanokat, amit már szinte mindenki elszenvedet, aki korábban a bútor tervezés, készítés rögös útjára tévedt. Laci is így tesz új, apró részletekbe menő, rendkívül értékes tudásanyagot rejtő, a „HOGYAN KÉSZÍTSD, VAGY KÉSZÍTTESD EL ÁLMAID BÚTORÁT” könyvével.

A bútor szakmában magam is érdekelt vagyok, hisz cégem 1997 óta üzemeltet egy konyhastúdiót is. Mi is rengeteg tanulópénzt fizettünk meg a sok év alatt, amit egy ilyen ismeretanyag tudatában minimálisra tudtunk volna csökkenteni.

A könyvet ajánlom, barkácsolni szerető férfitársaimnak, illetve bútor csináltatás előtt állóknak. Az asztalos segítése a tervezésben, kontrolálása és a végeredmény tökéletessége szempontjából is kihagyhatatlan tudásanyagot fog az olvasó elsajátítani. Továbbá óriási segítség abban is, hogy pontosan mit is kell tartalmazzon egy árajánlat, hogy a megrendelés után ne érjen minket meglepetés. Összefoglalva ez a tartalmas olvasmány, az első skicctől a végső beépítésig átöleli a bútorkészítés rejtelmeit, hogy Ön egy tökéletes végeredmény élvezője legyen otthonában.”

Biros Levente – www.bigi.hu

Mit gondol Tóth Niki a könyvről?

Tóth Niki, aki már gyermekkora óta érdeklődik a barkácsolás iránt, s már számtalan otthoni bútor tervezésében és összeszerelésében vett részt.

“Nagyon jóóóóó a könyv! 🙂 Bár nem vagyok érdektelen a téma iránt, mégis felülmúlta a várakozásaimat! Nem szakmailag, – mert az nem volt kétséges – hanem stílusban, élvezhetőségben!

Egyáltalán nem száraz, helyenként humoros, de nincs túltolva, alapos, könnyen érthető! Már csak azt sajnálom, hogy 3 éve nem volt egy ilyen útmutatás a kezünkben, megspórolt volna néhány felesleges kört és problémát. :)”

Tóth Niki – kutyakaland.hu

Megadom a címem, ide küldjétek a könyvet!

Mit mondanak mások a könyvről?

Rendeléssel kapcsolatos információk:

A könyv jelenleg csak korlátozott darabszámban érhető el. A megrendeléstől számítva 10 napon belül küldjük futárral.

Ha most rendeled meg a könyvet, BÓNUSZ jár hozzá, megköszönve a bizalmadat

  • 2009 óta folyamatosan működő Kft. biztosítja, hogy a könyvet biztosan megkapd
  • 2009 óta a vállalkozás telefonszáma sem változott meg, így bármikor elérhetőek vagyunk
  • ha megvásárolod a könyvet, de nem az elképzelésednek megfelelő, akkor csak küld vissza (30 napon belül) és mi kérdés nélkül visszafizetjük az árát
Kérem a könyvet!

Különleges BÓNUSZ jár most a könyv mellé:

BÓNUSZ:

5% webshop kedvezmény, melyet három hónapon keresztül korlátlanul fel tudsz felhasznáni a www.butoralkatreszbolt.hu weboldalon 10.000Ft feletti vásárlás esetén

+1 Te fogod az elsők között elolvasni a könyvet 🙂

Kérd a saját könyved!

KÖVETKEZŐ LÉPÉS

Így fogod megkapni a könyvet:

  1. Kérlek töltsd ki a lenti űrlapot és add meg a szállítási, illetve számlázási adataid

  2. Kattints a megrendelés elküldése gombra

  3. Az adatok megadása után, átutalásos fizetés esetén küldünk egy díjbekérőt, amit kérünk

           8 napon belül egyenlíts ki. Utánvéttel történő fizetés esetén a futárnak kell majd fizetned.

  4. Mi kiállítjuk a számlát, amit a könyvvel együtt küldünk majd 10 napon belül.

0db
Jelenleg elérhető példányszám


Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
2. A kapott díjbekérő alapján utald el könyv árát.
3. KÉSZ VAGY, szállítjuk a könyvet!

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a konyv@butoralkatreszbolt.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.
Természetesen! Rendelésed leadása után 24 órán belül küldünk egy díjbekérőt (átutalás esetén), ami alapján elvégezheted az összeg utalását. Ha ez megtörtént, akkor a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát a könyvvel együtt fogjuk küldeni.
Igen, csak válaszd ki ezt a fizetési módot. Majd átvételkor a futárnak kell fizetned.

Bruttó végösszeg:

3990 Ft a könyv ára, a házhoz szállítás pedig 990Ft.

 Schumannker Kft. |   aruhaz@butoralkatreszbolt.hu  |  Minden jog fenntartva © 2018.